Politica de confidentialitate

1. Generalitati

Prezentul document privind politica de confidentialitate este angajamentul nostru de a proteja datele personale ale Dumneavoastra.

Acest document explica modul de colectare si practicile utilizate pe site-ul nostru.

2. Ce fel de informatii colectam?

BERG Romania SRL colecteaza urmatoarele informatii personale de la utilizatorii sai: nume si prenume, email, data nasterii, adresa, informatii de contact (telefon, fax), denumire societate comerciala. Aceste informatii sunt furnizate direct de utilizator pentru verificarea identitatii si pentru a onora comenzile primite.

3. Cum protejam informatiile colectate ?

Confidentialitatea si protectia informatiilor colectate de la dumneavoastra sunt de o importanta vitala pentru noi. BERG Romania SRL nu ofera informatia colectata unor terti.

Accesul dumneavoastra la anumite servicii si informatii din cadrul siteului este protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. BERG Romania nu va va cere niciodata parola conturilor dvs în mesaje sau telefoane nesolicitate. Va sfatuim deci sa nu dezvaluiti aceasta parola peroanelor care va cer acest lucru. Mai mult, daca este posibil, trebuie sa va amintiti sa apasati butonul "Iesire" din contul dumneavoastra, la sfârsitul fiecarei sesiuni de utilizare. Va sfatuim de asemenea sa închideti fereastra browserului în care ati lucrat la sfârsitul navigarii dvs. în siteurile sau serviciile furnizate de BERG Romania SRL.

Aceste sfaturi sunt destinate sa înlature accesul persoanelor neautorizate la informatiile dvs. personale sau la corespondenta dvs. atunci când lucrati într-o retea de computere aflata într-un loc public (în cafenelele internet, spre exemplu).

Din pacate, nici o transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. În consecinta, în ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, BERG Romania SRL nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dvs. catre noi, catre si de la serviciile noastre online sau produsele noastre. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriu Dumneavoastra risc.

În momentul în care noi primim informatiile transmise de Dumneavoastra însa, va garantam ca vom depune toate eforturile pentru a asigura securitatea acestora în sistemele noastre, conform standardelor de securitate impuse de legislatia româna în vigoare. Astfel, accesul la contul personal se face prin intermediul unei conexiuni securizate (https), criptata pe 256 biti.

4. Cine are acces la informatia colectata de la utilizatori?

Informatia colectata de la dumneavoastra este accesata doar de catre angajatii BERG Romania SRL in scopurile bine definite ale functionarii magazinului online (onorarea comenzilor clientilor).

BERG Romania SRL nu va dezvalui nici un fel de informatie identificabila personal despre utilizatorii sai catre terte parti.

În acelasi timp însa, BERG Romania SRL poate dezvalui informatii identificabile personal atunci când legea prevede expres acest lucru.